ERZURUM / TEKMAN - Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

Okulumuz 8. Sınıf öğrencilerimiz sınıf öğretmenleri, rehber öğretmenleri ve okul müdür yardımcılarımızın eşliğinde hem erzurumdaki köklü ve nitelikli liseleri gezdiler hemde biraz eğlendiler:)

Ock

Sevgili Öğrencilerimiz Bu fırsatı kaçırmayın 11 OCAK 2024 PERŞEMBE GÜNÜ Saat 11:00 da yapılacak olan sınıflar arası mangala turnuvamıza haydi sizlerde katılın!!!!

Ock

İlkokul öğretmenimiz Esra GÜNER tarafından ilkokul öğrencilerimize  farkındalık yaratmak amacıyla Yeşilay ile ilgili kısa bir animasyon izletildi.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okulumuzda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Ara

YERLİ MALI HAFTASINI OKULUMUZDAKİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZLE BİRLİKTE ÇOŞKUYLA KUTLADIK.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI